Ingredienser
Bunn
2 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Mandler
1-1,5 dl Supernature rått kakaopulver
1 ts Cocosa Extra Virgin kokosolje
0.5 ts Helios Vaniljepulver
En liten klype salt
Ca. 3 dl Helios myke dadler uten sten
2 ss Supernature rå kakaonibs
Sjokoladekrem
4 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
2 dl Helios Kokosmelk
6 ss Supernature rått kakaopulver
4 ss Cocosa Extra Virgin kokosolje (smeltet, men målt i fast tilstand)
2 store spiseskjeer Helios Cashewnøttsmør
2 spiseskjeer smeltet Supernature kakaomasse
1 shot espresso
2.5 dl Helios Lønnesirup
0.5 ts salt
Instruksjoner
Plasser alle ingrediensene for bunnen i en food processor. Begynn gjerne med nøttene og mal dem til mel først, og tilsett så resten av ingrediensene. Kjør til det ikke er noen større biter igjen, og alt henger sammen. Press massen ut i en rund kakeform kledd med bakepapir i bunnen og sett til side.
For å lage fyllet mikser du alle ingrediensene til en jevn røre i en kraftig blender. Hell over bunnen og spre utover med en skje.
La kaken ‘sette seg’ i kjøleskap i 3-4 timer, eller i fryser i 1.5-2 timer. Serveres halvfrossen eller helt avtint. Pynt med ferske bær, hakkede nøtter, blomster og liknende om ønskelig.
Kaken kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager, eller 3-4 uker i fryseren.