Energibarer

Energibarer

Lag sunne, digge energibarer

Les mer

Ingredienser

Bunn:

100 g malte Helios Mandler Økologisk

150 g Helios Aprikoser Økologisk, evt. Helios Dadler Økologisk

2 ss Supernature Kakaopulver

2 ss Cocosa Extra Virgin kokosolje 500 ml, smeltet

To klyper Supernature Himalayasalt fin


Fyll 1:

200 g Urtekram Pekannøtter Økologisk, bløtlagt i minimum 4 timer, evt. Urtekram Cashewnøtter Økologisk

1,75 dl Cocosa kokossirup

1,75 dl Helios Kokosmelk Økologisk

100 g Cocosa Extra Virgin kokosolje 500 ml, smeltet

1 ts Urtekram Vaniljepulver Økologisk

1-2 ts Helios Ceylon-kanel malt glass Økologisk

En klype Supernature Himalayasalt fin


Fyll 2:

2 ts pulverkaffe (slik som Nescafé Espresso), smak til



Slik gjør du

Steg 1

Bland sammen alle ingrediensene til bunnen i en food prosessor eller stavmikser.

Steg 2

Trykk bunnen ut i en form kledd med bakepapir.

Steg 3

Bland deretter sammen alle ingrediensene til fyllet (unntatt kaffepulver) i den samme food prosessoren/stavmikseren.

Steg 4

Miks til fyllet har en silkemyk konsistens.

Steg 5

Hell halvparten av blandingen over bunnen.

Steg 6

Bland kaffepulver i den resterende delen av fyllet og hell over det første laget.

Steg 7

Sett i fryseren i 4-5 timer eller over natten.

Steg 8

Kutt opp i skiver og oppbevar i fryseren. Ta de ut 5-10 minutter før servering.