Ingredienser
Bunn:
100 g malte Helios Mandler Økologisk
150 g Helios Aprikoser Økologisk, evt. Helios Dadler Økologisk
2 ss Supernature Kakaopulver
2 ss Cocosa Extra Virgin kokosolje 500 ml, smeltet
To klyper Supernature Himalayasalt fin
Fyll 1:
200 g Urtekram Pekannøtter Økologisk, bløtlagt i minimum 4 timer, evt. Urtekram Cashewnøtter Økologisk
1,75 dl Cocosa kokossirup
1,75 dl Helios Kokosmelk Økologisk
100 g Cocosa Extra Virgin kokosolje 500 ml, smeltet
1 ts Urtekram Vaniljepulver Økologisk
1-2 ts Helios Ceylon-kanel malt glass Økologisk
En klype Supernature Himalayasalt fin
Fyll 2:
2 ts pulverkaffe (slik som Nescafé Espresso), smak til
Slik gjør du
Steg 1
Bland sammen alle ingrediensene til bunnen i en food prosessor eller stavmikser.
Steg 2
Trykk bunnen ut i en form kledd med bakepapir.
Steg 3
Bland deretter sammen alle ingrediensene til fyllet (unntatt kaffepulver) i den samme food prosessoren/stavmikseren.
Steg 4
Miks til fyllet har en silkemyk konsistens.
Steg 5
Hell halvparten av blandingen over bunnen.
Steg 6
Bland kaffepulver i den resterende delen av fyllet og hell over det første laget.
Steg 7
Sett i fryseren i 4-5 timer eller over natten.
Steg 8
Kutt opp i skiver og oppbevar i fryseren. Ta de ut 5-10 minutter før servering.