Lag selv på 1-2-3! Sjokolade med din favorittsmak

Lag din egen sjokolade

Lag selv på 1-2-3! Sjokolade med din favorittsmak

Les mer

Lag din egen melkefrie sjokolade med dine favorittsmaker. Hva med å lage din egen appelsin-sjokolade?


Ingredienser

• 2 plater Berit™ melkefri

mørk sjokolade 80% kakao

• zest/strimlet skall av

• 1 appelsin

• Berit™ Urkorn granola

puffet quinoa


Slik gjør du

1. Legg sjokoladeplatene på en stekeplate kledd med bakepapir. Sett stekeplaten inn i ovnen på 50 °C med døren åpen. 


2. Når du ser platene så vidt begynner å smelte, så tar du dem ut og strør på ønsket topping som for eksempel: granola, revet appelsinskall, kokosflak eller gojibær.


3. Avkjøl, knekk opp i biter & nyt!



Kan også enkelt lages som runde sjokoladepletter om du ønsker

1. Smelt sjokoladen i en bolle, ved lav varme over vannbad. Når vannet koker og sjokoladen har smeltet er den klar.


2. Legg et bakepapir på et brett. Bruk en skje til å lage små pletter med sjokoladen, cirka 4 – 5 cm i diameter. Ikke lag de for tynne, men sørg for at de har litt høyde/tykkelse. Legg på ønsket pynt og dytt den litt ned i sjokoladen.