Ingredienser
- 3 dl havremel
- 3-4 dl Cocosa kokossukker
- 5 dl havregryn
- 2,5 dl malte mandler
- 1/2 ts malt nellik
- 2 ts Helios kanel
- 250 gram Cocosa Extra Virgin
- Kokoskrem: 1 boks kokosmelk og 2 ss melis
- Friske bær til topping
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene i en bolle. Smør små terteformer med kokosolje og press litt av deigen ned i hver form og opp på kantene. Ha formene i ovnen og stek på 200°C i 20 min til pai-bunnene er gyllenbrune. La dem avkjøle seg helt på en rist.
- Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, slik at kremen blir hard og skiller seg fra resten av vesken. Ha kremen i en bolle og miks sammen med melis. Ferdig på 1-2-3!
- Ha kremen i paiformene når de er helt avkjølte, og strø over med friske bær. Så lett, og så godt.