Kirsebær Nice Cream med collagen
Når kirsebær begynner å dukke opp på trær i hele Norden, er det den perfekte tiden å unne deg en deilig fin nice cream. Vår kirsebær nice cream kombinerer den friske og saftige smaken av kirsebær med iskonsistensen fra modne frosne bananer. Og hvorfor ikke legge til vårt Collagen C+-pulver, naturlig rikt på protein og vitamin C fra acerola?
Det du trenger:
2 kopper friske kirsebær, uten stein
1 kopp frosne kirsebær (valgfritt: for mer farge og smak)
3 frosne modne bananer
1 ts vaniljepulver
4 skjeer av Vild Nords Collagen C+ pulver
Valgfri topping: f.eks kakaonibs eller hakkede mandler
Fremgangsmåte:
Samle 2 kopper ferske, lokale kirsebær og ta ut stenene.
Kombiner ferske kirsebær (og/eller de frosne kirsebærene), frosne bananer, vaniljepulver og vårt Collagen C+-pulver i en blender eller foodprosessor. Bland ingrediensene til du får en jevn og kremet konsistens. Hell blandingen i en frostsikker beholder og frys i ca 2-4 timer, eller til den når ønsket iskremaktig konsistens. Rør blandingen forsiktig hver time hvis mulig for å forhindre krystallisering.
Når du er klar, hell i en eller flere boller og, om ønskelig, dryss med valgfritt topping som f.eks kakaonibs eller hakkede mandler for ekstra tekstur og smak.
Server og nyt de herlige friske kirsebærene i en nydelig fin nice cream.