Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Fargeglade cake pops

Vakre cake pops, perfekt til påske, farget med naturlig ingredienser som hvetegress, gurkemeie og rødbeter.

Alt. 1) Røde cake pops

3 ts rødbetesaft, saft av rødbeter (tips: del opp og klem igjennom en rist)

3 ss tørkede gojibær. Hakk til strøssel i mikser og bruk som dekor.

Alt. 2) Gule cake pops

0,5 ts gurkemeie

0,5 sitron, skall og saft

3 ss bipollen til å dekore med

Alt. 3) Grønne cake pops

0,5 ts hvetegresspulver

10 mynteblad, finhakkede

1 lime. Revet skall til å dekorere med.

25 porsjoner

Ingredienser

Grunndeig

  • 3 dl cashewnøtter
  • 2 dl gule rosiner
  • 0,5 dl smeltet kokosolje
  • 1 ss honning
  • en klype himalayasalt
  • 2 ss baobabpulver
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bløtlegg cashewnøtter i vann i minst 5 timer, gjerne over natten. Skyll godt. Kjør cashewnøttene i en matmølle eller mikser sammen med de andre ingrediensene, slik at det blir en glatt masse.
  2. Fordel massen i tre skåler. Tilsett farge og smak med alternativene under. Form til boller. Dekorer, legg på et fat og stikk (grill)pinner i bollene. La stivne i fryseren i minst 1 time. Ta fram 10 minutter før servering.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven