Øko-pops Super gode og morsomme å servere både etter middagen eller som en "snack". Ingredienser 3 dl Helios havregryn små1 dl Helios lønnesiurp2 ts Helios vaniljesukker2 ss økologisk kakaopulver50 g økologisk smør2 ss sterk kaffe1 klype havsalt/Supernature Himalayasalt200 g Ecuador mørk sjokolade100 g Helios valnøtter Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Ha havregryn i en bolle og rør godt inn lønnesirupen. La stå i ca 10 minutter Rør inn vaniljesukker, kakaopulver, havsalt og til slutt smeltet smør og kaffe.La røren stå kjølig i ca 30 minutter.Rull små kuler og sett i en cake-poppinne. Sett fatet i fryseren i ca 5 minutter før du heller over smeltet sjokolade på hver kule og drysser over hakkede valnøtter. La øko-popsene stå i kjøleskap frem til servering.