Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Quinoa Granola

Den beste og mest næringsrike granolaen lager du selv.

Ingredienser

  • 2 dl ukokt Helios quinoa
  • 4 dl vann
  • 2 dl Helios havregryn
  • 1 dl Helios valnøtter
  • 1 dl Helios mandler
  • 1 ss Helios chiafrø
  • 2 ss Cocosa Extra Virgin
  • 2 ss honning
  • 1 ts Helios kanel
  • 1 dl Helios tranebær
  • 1 dl Helios kokosflak
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Skyll quinoaen i et dørslag til den ikke skummer mer og ha den så over i en kasserolle.
  2. Ha i vannet og kok opp under lokk. La småkoke i 15-20 minutter, til alt vannet er fordampet og frøene har åpnet seg.
  3. Sett ovnen på 160 °C varmluft.
  4. Fordel den kokte quinoaen ut over et stekebrett kledd med bakepapir. Stek midt i ovnen i 30 minutter, rør hvert tiende minutt.
  5. Bland sammen havregryn, grovhakkede valnøtter og mandler, chiafrø, kokosolje, honning og kanel. Spre dette ut over et nytt stekebrett.
  6. Flytt quinoabrettet til nederste rille i stekeovnen og sett det nye brettet på øverste rille.
  7. Stek videre i 15 minutter, rør innimellom. Følg med, steketiden kan være annerledes i din ovn
  8. Strø over tranebær og kokosflak og stek videre til kokosflaka er gylne, ca. 10 minutter.
  9. Avkjøl og oppbevar på tett glass
Varen er lagt i handlekurven