Quinoa Granola Den beste og mest næringsrike granolaen lager du selv. Ingredienser 2 dl ukokt Helios quinoa 4 dl vann2 dl Helios havregryn1 dl Helios valnøtter1 dl Helios mandler 1 ss Helios chiafrø 2 ss Cocosa Extra Virgin 2 ss honning 1 ts Helios kanel1 dl Helios tranebær 1 dl Helios kokosflak Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Skyll quinoaen i et dørslag til den ikke skummer mer og ha den så over i en kasserolle.Ha i vannet og kok opp under lokk. La småkoke i 15-20 minutter, til alt vannet er fordampet og frøene har åpnet seg. Sett ovnen på 160 °C varmluft. Fordel den kokte quinoaen ut over et stekebrett kledd med bakepapir. Stek midt i ovnen i 30 minutter, rør hvert tiende minutt. Bland sammen havregryn, grovhakkede valnøtter og mandler, chiafrø, kokosolje, honning og kanel. Spre dette ut over et nytt stekebrett. Flytt quinoabrettet til nederste rille i stekeovnen og sett det nye brettet på øverste rille.Stek videre i 15 minutter, rør innimellom. Følg med, steketiden kan være annerledes i din ovnStrø over tranebær og kokosflak og stek videre til kokosflaka er gylne, ca. 10 minutter. Avkjøl og oppbevar på tett glass