Oppskrift: Sophie Ekman
Ingredienser
2 egg
1 dl kokosmelk
0,5 ts vaniljepulver
1 ss kokosblomstsukker
1 krm himalayasalt
2 dl fryste bringebær
1 dl kokosmel
Topping: Kvarg, Tahinismuler, Friske bringebær og Helios Kokosflak
Slik gjør du
1. Visp sammen egg, melk, vaniljepulver, kokosblomstsukker og salt i en kasserolle.
2. Tilsett bringebær og rør godt.
3. Kok opp, tilsett kokosmel under omrøring.
4. Topp kokosgrøten med kvarg, friske bringebær, tahinismuler og kokoschips.
Tahinismuler
Sett ovnen på 200° C. Bland 4 friske dadler uten stein, 2 dl havregryn, 1 ss kokosolje, 2 ts tahini og 1 ts kanel i en blender. Bruk fingrene til å smuldre blandingen på et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 10 minutter, rør om av og til. Avkjøl. Oppbevar i glass.
Tips!
Har du frokostgrøt til overs, er det supert som mellommåltid.