Kokos- og bringebær-barer
Perfekte å pakke med seg til utflukten!
6 STYKKER
INGREDIENSER
4 dl havregryn
1 dl kokosflak
1 dl mandelsmør
50 g Økosjokolade kakaosmør, smeltet
½ dl Helios agavesirup
1 dl frysetørkede bringebær, hakket
SLIK GJØR DU:
Bland sammen havregryn og kokosflak. Tilsett mandelsmør, kakaosmør og agavesirup. Miks alt til en røre. Tilsett hakkede bringebær og bland godt. Trykk ut røren i en bakepapirkledd brødform, cirka 10 x 20 cm. Sett den i kjøleskapet for å stivne i
to timer. Skjær opp i biter. Oppbevares i kjøleskap i en boks med lokk.
Visste du at…
... kakaosmør også er en høyt verdsatt ingrediens i hudpleie – siden den er naturlig rik på E-vitamin og antioksidanten polyfenoler, som øker hudens spenst og smidighet.