Back to work Energy Balls

Back to work Energy Balls

Her får dere oppskriften på Camilla Pihls Back to Work Energy Balls, som er supre i en travel hverdag.

Les mer

Disse smaker syndig godt, man skulle ikke tro at de var så proppet med god næring for kroppen! Lag gjerne opp litt ekstra når du først er i gang, for de er helt perfekte å ha stående i en boks i kjøleskapet – klare til du trenger en liten energiboost!


Here we go, dette er hva du trenger for å lage mine Back to Work Energy Balls:


– 12 dadler uten sten
– 2 dl mandelmel
– 1 dl kokosmasse (pluss litt å rulle kulene i)
– 1/2 til 1 dl Life Kokosolje
– 1/2 dl raw kakaopulver
– 1 spiseskje chiafrø


Start med å blande dadler, mandelmel, kokosmasse, kokosolje, kakaopulver og chiafrøene til en jevn masse med en blender. Ha i mer tørt hvis blandingen blir for seig, eller mer kokosolje hvis den blir for fast – tenk at du skal forme den med hendene etterpå. La bollen med massen stå cirka et kvarter på benken, slik at chiafrøene rekker å svelle litt. Så kan du ta cirka en spiseskje-stor bit av massen og forme til kuler med hendene. Deretter ruller du kulene i kokosmasse.


Oppbevar energikulene i en tett boks eller tett glass i kjøleskapet, de holder seg fint en ukes tid (men du har garantert spist de opp innen den tid!). De er helt supre å ha stående klare i kjøleskapet til de øyeblikkene du trenger en liten boost, og perfekte å putte i en liten boks i veska når du har litt hastverk. Eller bare kose seg med når man har lyst på noe skikkelig godt – for så gode er de.

Vi håper du får en fantastisk start på hverdagslivet og høsten, og at disse faller i smak! Alt du trenger for å lage disse får du tak i på life.no og din lokale Life-butikk.