Oppskrift: Sophie Ekman
Ingredienser
1 dl teffgryn/korn
2 dl usøtet mandeldrikk
1 tepose Black Chai Yogi Tea
1 ss kokosblomstsukker
1 krm himalayasalt
Topping: Friske fiken, gojibær. hampfrø
Slik gjør du
1. Kok opp mandeldrikken og posen med chai te i en kasserolle
2. Ta kasserollen av platen og la teposen trekke i 2-3 minutter.
3. Ta ut teposen, tilsett teffkorn, kokosblomstsukker og salt.
4. La koke under omrøring i 15-20 minutter til grøten tykner.
5. Server med mandeldrikk og topping.
Barnas nye favoritt!
Mos 1 banan, stek den i 2 ts kokosolje under omrøring i en kasserolle. Knekk i 1 egg og rør til eggerøre. Tilsett 1 dl havregryn, 1 dl mandeldrikk og 1 krm himalayasalt. Rør om og la putre noen minutter til passe konsistens. Topp med fargeglade bær!