Hjembakte pølsebrød Hjemmelagde pølsebrød er både sunnere og bedre enn de butikkjøpte! Oppskriften er beregnet til ca 10 stk. pølsebrød Ingredienser 250 g Helios siktet hvetemel250 g Helios spelt sammalt demeter0,5 ts salt1 ss honning3 dl økologisk melk4 ss Helios olivenolje0,5 pk gjær1 økologisk egg1 ss sesamfrø Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Bland lunken melk med olivenolje og rør ut honning. Rør inn gjær når blandingen er fingervarm.Tilsett sammalt hvete og salt, spe på med siktet hvete til deigen er passe fast og elt godt.La deigen heve til dobbel størrelse.Elt lett og del deigen i 10 deler. Form avlange pølsebrød, legg dem på et stekebrett og la pølsebrødene etterheve i ca. 20 minutter.Pensle brødene med vispet egg og strø sesamfrø over. Stek pølsebrødene på 225 grader i 10-15 minutter.