Bærfylte eggebrød med pistasjnøtter, honning, yoghurt og kanel Oppskrift fra Jamie Olivers bok «Jamies Supermat» 20 minutter 2 porsjoner Ingredienser 2 store egg1 liten moden bananmalt muskatmalt kanel2 tykke skiver fullkornsbrød med frø150 g bringebærolivenolje20 g skallfrie pistasjnøtter4 toppede spiseskjeer naturell lettyoghurtmanukahonning Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Bland eggene med den skrelte bananen og en klype av henholdsvis muskat og kanel.Når røren er glatt, hell den over i en lav og vid skål.Skjær brødet i 2,5 tykke skiver. Skjær så et snitt i hver skive og vri på kniven slik at det blir en lomme i brødet.Bruk fingrene og putt inn bringebærene – så mye som mulig, men vær forsiktig så ikke brødet går i stykker.Legg brødskivene i eggeblandingen og trykk dem lett ned så de suger til seg eggene. Sett en stor teflonpanne på middels varme. Ha i en teskje olivenolje og gni ut med et tørkepapir.Hell halvparten av eggeblandingen som er igjen i den ene halvdelen av pannen. Legg på en av brødskivene slik at den får en deilig pannekakeoverflate. Gjenta med den resterende eggeblandingen og den andre brødskiven.Stek brødet i 3-4 minutter, til den får en gyllenbrun farge, og vend så med fast hånd. Stek like lenge på den andre siden.Knus pistasjnøtter i en morter. Hvis du vil kan du riste dem først.Server eggebrødene med en dæsj yoghurt. Strø over pistasjnøttene og et ekstra dryss kanel. Hell over litt honning.