Rykende varm raw kakao fra camillapihl.no

Rykende varm raw kakao fra camillapihl.no

Høsten er tid for deilig varm kakao og innekos - her finner du oppskriften på camillapihl.no sin raw variant

Les mer

En kopp deilig og rykende varm kakao, det er noe som hører høsten til. Camillapihl.no sin raw kakao inneholder blant annet råkakaopulver, Cocosa MCT-olje og kokosblomstsukker som smaker nydelig, men også gir kroppen litt ekstra næring og energi. Du kan lage denne kakaoen vegansk hvis du ønsker, ved å bruke mylk.


For å lage kakaoen trenger du følgende:

3 ss Supernature råkakaopulver
1/2 ts Helios Ceylon kanel
1/2 ts Helios vaniljepulver
1 liten klype Helios Himalayasalt
2 dl melk eller mylk (velg det du foretrekker, gjerne en litt fyldig variant)
3 ts Cocosa kokosblomsukker
+ 1 ss Cocosa MCT for litt ekstra energi


Slik gjør du:

1. Varm opp mylken i en kjele sammen med råkakaopulveret og ha oppi kokosblomstsukkeret, Ceylon kanel og vaniljepulveret.

2. Smak til med litt himalayasalt og tilsett deilig Cocosa MCT for litt ekstra energi og fylde. 

Har du lyst på å teste ut flere deilige oppskrifter fra camillapihl.no? Her finner du en frisk og grønn smoothie, kalt Green Booster Smoothie. Camillapihl.no sin chiafrokost med kokos og tropiske frukter, en rask og god frokost. Og her finner du Camilla Pihl sine Back  to Work energikuler, perfekte i en travel hverdag. Og når julen kommer, så er disse pepperkakekjeksene med fiken og blåmuggost helt nydelige!