Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Speltpizza med chevre og pesto

Vegetarpizza med speltmel smaker skikkelig digg med pesto, chevre, parmesan og cherrytomater. Topp med basilikum og olivenolje.

Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon

 

Ingredienser

  • 2 dl lunket vann
  • 3 ss Helios olivenolje
  • 1 pk tørrgjær
  • 1/2 ts Havsalt
  • Ca 4 dl Helios siktet speltmel
  • 100 g Helios grønn pesto
  • 150 g Chevre, i skiver
  • 100 g parmesan, revet
  • 250 g cherrytomater, i skiver
  • Helios Basilikum, Helios Pizzakrydder og olivenolje til topping
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til250 grader.
  2. Start med deigen; bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elster det inn i deigen.
  3. Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid. Del deigen i to og legg de til side.
  4. Lag en stor eller to små bunner, fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.
  5. La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.
  6. Server med basilikum og olivenolje.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven