Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering

Fri frakt på life.no f.o.m 29.07.21 t.o.m 01.08.21

Speltpizza med chevre og pesto

Vegetarpizza med speltmel smaker skikkelig digg med pesto, chevre, parmesan og cherrytomater. Topp med basilikum og olivenolje.

Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon

 

Ingredienser

  • 2 dl lunket vann
  • 3 ss Helios olivenolje
  • 1 pk tørrgjær
  • 1/2 ts Havsalt
  • Ca 4 dl Helios siktet speltmel
  • 100 g Helios grønn pesto
  • 150 g Chevre, i skiver
  • 100 g parmesan, revet
  • 250 g cherrytomater, i skiver
  • Helios Basilikum, Helios Pizzakrydder og olivenolje til topping
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til250 grader.
  2. Start med deigen; bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elster det inn i deigen.
  3. Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid. Del deigen i to og legg de til side.
  4. Lag en stor eller to små bunner, fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.
  5. La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.
  6. Server med basilikum og olivenolje.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven