Yogi Tea Bee Happy

kr 73
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bee Happy har en rund og deilig smak av kamille og lavendel.
Produktbeskrivelse
Bruk
  • Med kamilleblomst, lavendelblomst og peppermynte
  • Setter fokus på å beskytte ville bier
  • Vegansk
  • Økologisk

Yogi Tea Bee Happy har spennende smaker av kamille og lavendel som gir en rund og behagelig smak. Den har også en frisk smak av peppermynte som gjør teen balansert og forfriskende. Like god som varm- eller kaldbrygget te.

Hvorfor beskytte ville bier?
Som en produsent av økologisk te er det å kunne beskytte naturen og dens mangfold veldig viktig for Yogi Tea. Ville bier, deriblant humler, er de mest effektive pollinerende insektene vi har, men et endret landbruk er i ferd med å utrydde flere av dem. I dag er én av tre biearter, inkludert humler, på den norske rødlisten, noe som betyr at de er i fare for å dø ut. 12 av våre 208 biearter er trolig allerede blitt borte for godt. Samtidig antar vi at 80% av de ville plantene har nytte av blomsterbesøk fra insekter for å kunne sette frø. Da er det ikke vanskelig å forstå at bier er en nødvendig del av økosystemet som vi er nødt til å ta vare på.

Fokus på lykkelige bier
I samarbeid med Deutsche Wildtier Stiftung, som jobber med å utvikle områder med villblomsterenger og bie-hotell, vil Yogi Tea derfor installere bie-hotell og villblomsterenger på flere av områdene til sine leverandører verden over, samt gjøre offentlige områder og parker mer bie-vennlige. Dette prosjektet begynner nå i 2021, men utrullingen kommer til å fortsette i flere år framover og forhåpentligvis resultere i mange flere lykkelige bier.

Tilberedning: Hell 250 ml kokende vann over teposen og la den trekke i ca. 5 minutter (noe lenger for kraftigere smak).

Artikkelnummer: NO708604

Andre kjøpte også