Pukka Peace

kr 67
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Pukka Peace er en beroligende te med urter, kamille, lavendel, ashwaganda og hemp. Laget av urteeksperter og ernæringsfysiologer. Hver resirkulerbare tepose er full av essensielle oljer og urter av høyeste kvalitet, spesielt hentet for deres beroligende egenskaper.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

All te er utviklet for å skape den perfekte urtedrikken, og våre kosttilskudd er spesielt utviklet for å gi deg støtte gjennom livets ulike utfordringer. Alle produkter er spesielt utviklet i tråd med læren om Ayurveda - for nytelse og for velvære. Pukkas produkter er laget av økologiske urter av høyeste mulig kvalitet, og mesterlig blanding av urtene er utført av vår ayurvediske spesialist og urtespesialist, Sebastian Pole. Dette gjør våre produkter unike.

Alle ingrediensene i teene og kosttilskuddene er 100 % sporbare, etisk og bærekraftig dyrket, og vi benytter kun de beste delene av økologisk dyrkede urter i all vår produksjon. Dette gir de beste smakene naturen kan by på, samt potente produkter.

I tillegg til at alle våre teer er sertifisert Fair for Life, benytter vi FairWild-ingredienser der det er mulig. Pukka er også medlem av 1% For the Planet, som vi si at vi gir bort 1% av salgsinntektene våre til miljøforkjempende formål. Vår visjon er å ha positive ringvirkninger på mennesker, planter og planeten.

Artikkelnummer: NO710420