Pukka Calm Collection

kr 159
kr 199
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Et utvalg av Pukkas bestselgende beroligende teer! Denne flotte kolleksjonen inneholder 5 ulike teer for å hjelpe deg med å finne roen. Chamomile, Vanilla & Makuna Honey og Joy for å gi deg den varmen du trenger, mens Night Time Berry roer deg ned før natten. Peace og Relax hjelper deg å senke skuldrene i en travel hverdag. Den perfekte gaven for teelskere i en vakker resirkulerbar boks!
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

All te er utviklet for å skape den perfekte urtedrikken, og våre kosttilskudd er spesielt utviklet for å gi deg støtte gjennom livets ulike utfordringer. Alle produkter er spesielt utviklet i tråd med læren om Ayurveda - for nytelse og for velvære. Pukkas produkter er laget av økologiske urter av høyeste mulig kvalitet, og mesterlig blanding av urtene er utført av vår ayurvediske spesialist og urtespesialist, Sebastian Pole. Dette gjør våre produkter unike.

Alle ingrediensene i teene og kosttilskuddene er 100 % sporbare, etisk og bærekraftig dyrket, og vi benytter kun de beste delene av økologisk dyrkede urter i all vår produksjon. Dette gir de beste smakene naturen kan by på, samt potente produkter.

I tillegg til at alle våre teer er sertifisert Fair for Life, benytter vi FairWild-ingredienser der det er mulig. Pukka er også medlem av 1% For the Planet, som vi si at vi gir bort 1% av salgsinntektene våre til miljøforkjempende formål. Vår visjon er å ha positive ringvirkninger på mennesker, planter og planeten.

Artikkelnummer: NO710419

Andre kjøpte også