Heltea Premium Ingefær Sitrongress

kr 79
kr 99
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
En eksotisk instant urtete med kombinasjon av krydret ingefæraroma og svalende sitrongress. Et sunt alternativ til kaffe.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Søtet kun med kokosblomstsukker, et næringsrikt og blodsukkervennlig konsentrat fra kokosblomsten (GI=35). Ingefærrot og sitrongress har lang tradisjon innen folkemedisin. Urteten kan nytes både varmt og kaldt (iste).


Ingefær sies å ha sin opprinnelse i Sørøst-Asia. Dens lange tradisjon både som et eksotisk krydder og urtemedisin har gjort roten kjent verden rundt. Innen Ajurvedisk og kinesisk medisin har ingefær blitt benyttet i over 2500 år. De mest kjente helsefordelene er antiinflammatorisk, motvirking av kvalme, god for mage og tarm, og forbedring av blodsirkulasjonen (varmer kroppen). Ingefær har generelt ingen kjente bivirkninger, men den bør unngåes i den senere del av svangerskapet, da den kan stimulere fødselsprosessen. Sitrongress er en tropisk gressaktig urt med sitrusaktig aroma. Urten sies å ha antibetennende, fordøyelsesfremmende og blodsukkerregulerende egenskaper. Kokosblomstsukker er et blodsukkervennlig (GI=35) og naturlig sukkeralternativ utvunnet av kokosblomsten. Trygt å bruke for diabetikere.

 

Artikkelnummer: NO705604

Andre kjøpte også