Tomatsuppe med ostegratinerte rugbrød Ingredienser 2 ss Helios olivenolje4 gulrøtter, grovhakket 1/2 gul løk, grovhakket 2 fedd hvitløk, finhakket 9 dl grønnsaksbuljong 1 boks Helios hakkete tomater1 boks Helios kikerter, naturell 4-5 skiver Helios rugbrød God parmesanPersille og Helios kokosmelk til topping Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Varm olivenolje i en gryte og tilsett gulrøtter, løk og hvitløk. La det surre til de er møre. Så tilsetter du grovhakkede tomater og buljong og lar det småkoke i 15-20 minutter. Smak eventuelt til med pepper hvis du ønsker det.Imens suppen putrer fordeler du parmesan over rugbrødskivene og steker de raskt i ovnen til osten er gyllen og sprø.Kjør suppen til ønsket konsistens i en kjøkkenmaskin eller stavmikser, hell tilbake i kjelen og tilsett kikerter. Varm opp til kikertene er gjennomvarme. Fordel i serveringsboller, topp med grovhakket persille og kokosmelk og nyt sammen med rugbrød.