Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Regnbuesalat

4 porsjoner

Ingredienser

  • 2 store eller 3 medium søtpotet
  • 2 store eller 3 medium rødbete
  • 2 ss Cocosa Pure, smeltet
  • Cayennepepper
  • Maldonsalt
  • 1 bunt grønnkål
  • 2 avokado
  • 1-2 lime
  • 1 ss Tamarind
  • 1 håndfull Helios kokosflak
  • 1 ss finhakket ingefær
  • ½ rød chili, finhakket
  • 1 ss Miso
  • 1 ss Helios Tahin
  • 1 ss Helios lønnesirup
  • 2 ss Helios olivenolje
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C.
  2. Vask og skrell søtpoteter og rødbeter. Bruk spiralizer eller rivjern til å lage lange fine “noodler” eller strimler av grønnsakene.
  3. Bland dem med kokosolje og smak til med cayennepepper og Maldonsalt.
  4. Bland grønnkålen med Tamarind og legg den utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over kokosflak. Stek i 5-10 minutter. Sjekk ofte da det lett kan bli brent.
  5. Form søtpotet- og rødbetemixen til små hauger på bakepapirkledd stekebrett.
  6. Stek dem midt i ovnen i 15-25 minutter. Følg godt med så de ikke blir brent
  7. Kutt avokadoen i skiver og drypp over saften fra en lime.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven