Regnbuesalat minutter 4 porsjoner Ingredienser 2 store eller 3 medium søtpotet2 store eller 3 medium rødbete 2 ss Cocosa Pure, smeltetCayennepepperMaldonsalt1 bunt grønnkål2 avokado1-2 lime1 ss Tamarind1 håndfull Helios kokosflak1 ss finhakket ingefær½ rød chili, finhakket1 ss Miso1 ss Helios Tahin1 ss Helios lønnesirup2 ss Helios olivenolje Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Sett ovnen på 200 °C. Vask og skrell søtpoteter og rødbeter. Bruk spiralizer eller rivjern til å lage lange fine “noodler” eller strimler av grønnsakene. Bland dem med kokosolje og smak til med cayennepepper og Maldonsalt. Bland grønnkålen med Tamarind og legg den utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over kokosflak. Stek i 5-10 minutter. Sjekk ofte da det lett kan bli brent. Form søtpotet- og rødbetemixen til små hauger på bakepapirkledd stekebrett. Stek dem midt i ovnen i 15-25 minutter. Følg godt med så de ikke blir brentKutt avokadoen i skiver og drypp over saften fra en lime.