Gå enkelt ned i vekt

Gå enkelt ned i vekt

Slik kvitter du deg med overflødige kilo uten å påvirke humøret.

Les merOppleves slankekuren som en straff, er det lett å gå på en smell. Er du på slanker‘n og belønner deg selv hver helg for at du har «overlevd» en uke på den smale sti, går det fort galt og du føler påfølgende uke som en ren strafferunde. Parolen er; gå ned i vekt med både helse og humør i behold.


Det er langt mellom NOKA-slankere og de som henger med geipen mens kiloene forsvinner. Noe av årsaken er at de som følger denne dietten ikke føler seg sultne. Det skyldes ganske enkelt at du spiser næringsrike produkter, og at du får i deg alle nødvendige næringsstoffer slik at du ikke blir slapp og utilpass.


Et skikkelig måltid

Siden NOKA-dietten ble lansert i 1997, har konseptet blitt utvidet med en rekke produkter. Fra å sortere innunder den utskjelte gruppen «pulverkurer»,  finner du i dag flere ulike typer middagsmåltider, mellommåltider og noen «full fart-produkt» i sortimentet.


Det føles neppe kleint å starte dagen med en caffé latte-shake,  en tacorett til middag og en karamellbar til kvelds? Eller hva med et par knekkebrød til frokost, müsli til lunsj, spagetti bolognese til middag og en deilig kyllingsuppe til kvelds? Ja, slik ser en «NOKA-dag» ut - du kan velge og vrake, kose deg og ikke minst bli mett.


Hvor mange måltider du ønsker å bytte ut per dag, bestemmer du selv. Du kan bytte ut en eller fire måltider per dag med måltidserstattere. Har du hastverk, erstatter du fire måltider per dag. Ser du slanking i et lengre perspektiv, holder det med å erstatte to måltider per dag.


Hvor mange gram eller kilo per uke du vil kvitte deg med, avhenger av hvor mange kalorier du forbrenner, hva du spiser og hvor mye du spiser. Du kan gjerne spise et vanlig, sunt og kalorifattig måltid (ca. 400 kcal.) i stedet for ett av NOKA-måltidene per dag, uten at vektnedgangen blir særlig mindre. NOKA-måltidene er vegetabilske og av typen Low Calorie Diet (LCD), som inneholder alle de viktige næringsstoffene kroppen trenger.


Stabilisering

Slankekurer gir dessverre ofte rask vektøkning dersom du går tilbake til den gamle tralten etter en slankekur. Det er ikke meningen at du skal bruke resten av livet ditt på å telle kalorier, men noe kontroll over matinntaket bør du ha om du har lett for å legge på deg. Dette gjør du ganske enkelt med ved å fortsette med måltidserstattere etter behov.


Passer for deg

NOKA-dietten passer for deg som vil raskt ned i vekt i uten å miste energi, eller blir sur og gretten på grunn av matmangel. Slank deg, men sørg for å beholde helsa, vettet og humøret.