Sunne glutenfrie pepperkaker
Lag sunnere og glutenfrie pepperkaker til julekosen.
2 timer
30 stk
Medium
Ingredienser
Oppskrift
50 gram smør
1 ss Life kokosolje
1 dl Helios Agavesirup
1 ss Life chiafrø
1½ dl Manna Mandelmel
½ dl Funksjonell Mat Kokosmel
3 ts pepperkakekrydder
1 egg
1 klype flaksalt
- Smelt smør og kokosfett i en kjele og avkjøl litt.
- Ha i pepperkakekrydderet og en klype flaksalt – og deretter mandelmel, kokosmel og chiafrø.
- Bland godt og avslutt med å ha i egget.
- Rør til en jevn deig og form den til en ball. Dekk til med plast, og sett den i kjøleskapet i minst to timer (gjerne over natten, hvis du har tid).
- Sett ovnen på 170 grader varmluft.
- Strø mel på kjøkkenbenken og kjevl ut deigen.
- Stikk ut pepperkaker med pepperkakeformer og stek midt i ovnen i 10 minutter.
- Kjøl ned og pynt, hvis du vil, med melisglasur.
Kjøp produktene fra oppskriften
Se tilgjengelighet i butikk