2 timer

30 stk

Medium

Ingredienser

Oppskrift

50 gram smør

1 ss Life kokosolje

1 dl Helios Agavesirup

1 ss Life chiafrø

1½ dl Manna Mandelmel

½ dl Funksjonell Mat Kokosmel

3 ts pepperkakekrydder

1 egg

1 klype flaksalt

  1. Smelt smør og kokosfett i en kjele og avkjøl litt. 
  2. Ha i pepperkakekrydderet og en klype flaksalt – og deretter mandelmel, kokosmel og chiafrø. 
  3. Bland godt og avslutt med å ha i egget. 
  4. Rør til en jevn deig og form den til en ball. Dekk til med plast, og sett den i kjøleskapet i minst to timer (gjerne over natten, hvis du har tid). 
  5. Sett ovnen på 170 grader varmluft. 
  6. Strø mel på kjøkkenbenken og kjevl ut deigen. 
  7. Stikk ut pepperkaker med pepperkakeformer og stek midt i ovnen i 10 minutter. 
  8. Kjøl ned og pynt, hvis du vil, med melisglasur.

Kjøp produktene fra oppskriften

Se tilgjengelighet i butikk