LIFE | 200 G

Life Chia

Økologisk
Inneholder omega-3 og 0mega-6
Høyt fiber og proteininnhold
kr 49
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Chia inneholder hele, økologiske chiafrø som inneholder både omega-3 og omega-6 fettsyrer, samt protein og fiber, i tillegg til nyttige mineraler som magnesium, sink fosfor, kalsium og kalium
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Bruk Life Chiafrø i puddinger eller smoothies, strø dem på grøt eller i salater og la dem erstatte en liten del av melet når du baker. Chiafrø passer også perfekt på müsli.

Life's økologiske chiafrø dyrkes i Latin-Amerika. Chiafrøene har det latinske navnet Salvia hispanica og kommer fra en blå blomstrende plante som tilhører slekten salvia. Fordi chiafrøet er rikt på omega-3 og omega-6 fettsyrer, gir det en god tilskudd av essensielle fettsyrer for de som for eksempel er veganere eller som ikke spiser fisk. Omtrent en femtedel av frøet består av proteiner, og nesten halvparten av innholdet består av karbohydrater, hvorav en stor del er vannløselig fibre som gjør at de har en evne til å binde væske. Et chiafrø kan svelle til mellom 7-12 ganger sin egen vekt! Hvis du spiser mye chiafrø uten å tilsette nok væske kan gjøre magen hard, men ved først å la dem svelle med væske, gjør det det motsatte av tarmene jobbe jevnere.

Artikkelnummer: NO712649