Sukrin Kokosmel, økologisk fettredusert

kr 61
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Det er et glutenfritt mel som er ekstremt rikt på fiber og inneholder lite karbohydrater.
Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner

Kokosmel er et glutenfritt mel som er ekstremt rikt på fiber og inneholder lite karbohydrater. Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. 

  • 40 % fiber
  • 18 % karbohydrat
  • Glutenfritt

Du kan erstatte opptil 25 % av hvetemelet i tradisjonelle bakeoppskrifter med kokosmel, og få en god reduksjon av kalorier og karbohydrater. Samtidig får du et solid fibertilskudd. Hvis du ønsker å bytte ut andre glutenfrie meltyper med kokosmel, kan du i utgangspunktet erstatte 100 %, men vi anbefaler å bruke kokosmel i kombinasjon med andre meltyper for best resultat
Siden kokosmel er spesielt fiberrikt, suger det til seg mer væske enn de fleste andre meltyper. Derfor kan du redusere mengden kokosmel i forhold til det som er oppgitt av annet mel, (rundt 40 %). Samtidig bør du tilsette tilsvarende mengde ekstra væske, (prøv deg frem til du finner ønsket konsistens).  Det anbefales også å tilsette ekstra egg i bakverk hvor du bruker en stor andel kokosmel. (Legg til ett egg per 30 g kokosmel)

Kokosmel er mye brukt i proteinbarer og annen «proteinbakst», da gjerne i kombinasjon med proteinpulver. Melet har en naturlig søtlig smak som gjør at du kan bruke mindre søtning i baksten.

400g

Artikkelnummer: NO702067