Sprø chiaknekkebrød
Alt du trenger er:
2 PORSJONER
INGREDIENSER:
½ dl Life Chiafrø
1 dl svarte sesamfrø
1 dl linfrø
½ dl solsikkekjerner
1 dl Manna Mandelmel
1 ts flaksalt
½ dl rapsolje
2 dl kokende vann
SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 150 grader. Bland alle de tørre ingrediensene i en skål. Tilsett olje og det kokende vannet. Rør godt, og la røren stå og svelle i cirka 15 minutter. Kjevle eller trykk ut frødeigen med hendene mellom to bakepapir. Strø over flaksalt. Stek chiaknekkebrødet midt i ovnen. Etter 15 minutter tar du det ut og skjærer det i ruter med en kniv. Sett platen inn igjen i ovnen, og stek knekkebrødet i ytterligere 20 minutter. Skru av ovnen, men la knekkebrødet stå igjen på ettervarmen en stund. Ta ut chiaknekkebrødet og del opp rutene. Oppgrader ostefatet med et sprøtt chiaknekkebrød.