Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Vegetarisk kokos- og linsesuppe

6-8 porsjoner

Ingredienser

  • 1 løk, finhakket
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 bit ingefær, revet
  • 2 ts koriander, malt
  • 2 ts spisskummen, malt
  • 1 ts Helios gurkemeie
  • ½ ts chilipulver eller 1 fersk chili
  • Cocosa Pure kokosolje til steking
  • 1 boks Helios kokosmelk
  • 1 boks Helios tomater, hakkede
  • 2,5 dl røde linser, skylt
  • 1,5 dl revet kokos
  • 2 ts salt
  • 5 dl vann
  • 300 g spinat, grovt hakket
  • Fersk koriander, hakket
  • Evt. yoghurt naturell
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Stek løken i kokosolje på medium varme til den er blank og myk.
  2. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i 5 minutter til under omrøring.
  3. Tilsett koriander, spisskummen, gurkemeie og chilipulver eller hakket chili og rør om.
  4. Bland i kokosmelk, tomater, linser, kokos, vann og salt.
  5. Kok opp og la det koke på medium varme under lokk i ca. 30 minutter. Rør hvert femte minutt
  6. Tilsett spinat og kok et par minutter til
  7. Tilsett spinat og kok et par minutter til
  8. Topp eventuelt med litt yoghurt naturell eller plantebasert alternativ til yoghurt.
Varen er lagt i handlekurven