Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering

Vegansk burger

Hva med en kjøttfri burger til lunsj?

Oppskrift fra John Opsahl

Foto: Jenny og Linnea, supermat.devote.se

2 porsjoner

Ingredienser

  • 120 g Supernature Hampfrø
  • 60 g Supernature Erteprotein
  • 130 g sopp, gjerne kantarell, portobello eller aroma, hakket
  • 1 løk, finhakket
  • 3 dl kokte bønner, kjørt i blender til mos
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 2 dl Helios nøtter (cashew og/eller valnøtt)
  • 1 dl quinoflak
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 0,5 dl linfrø
  • 1 paprika, finhakket
  • chili, finhakket
  • 1 ts grønnsaksbuljongpulver
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts sitronsft
  • 1 ts spisskummin
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ts Helios paprikapulver
  • 1/4 ts muskattnøtt
  • 1 ts Supernature Himalayasalt
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Stek sopp og løk lett i litt olje sammen med hvitløk
  2. Hakk nøtter eller kjør dem i en blender. Pass på at de ikke blir for finhakket, de skal se ut som grove smuler
  3. Bland alle ingrediensene
  4. Formes til burgere og stekes på svak varme

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven