Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Sennepslaks

Sennepslaks. Foto: Johanna Kassel

Sennepslaks er en deilig rett for kjølige vinterdager. Server med dampet brokkoli og høvlet gulrot.

Hvis du lager mat til noen med glutenfri kost, sjekk at sennepen er glutenfri.

1 porsjoner

Ingredienser

  • 150–200 g laks
  • en klype havsalt
  • 1 ts Dijon-sennep
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 fedd hvitløk
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Salt fileten med fint havsalt eller fra kvern.
  2. Bland sennep, olivenolje, sitronsaft og hakket hvitløk og fordel over laksen.
  3. La gjerne laksefileten stå noen timer i kjøleskapet.
  4. Stek laksen på begge sider i en varm panne eller i midten av ovnen, på 175 grader i cirka 15 minutter.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven