Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Sellerirotsuppe

Ingredienser

  • ca 600 g sellerirot
  • 2 ss smør/olje
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss Helios grønnsaksbuljong
  • 1 liter vann
  • 1 dl matfløte
  • 1 ss Helios eplecidereddik
  • 200 g sjampinjong
  • 100 g bacon
  • 3 ss pinjekjerner
  • salt og pepper
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Skrell og del sellerirot, løk og hvitløk i terninger. Fres løken til den blir blank i 1 ss smør/olje.
  2. Ha i sellerirot og hvitløk, dekk med kraft og kok opp. La småkoke til selleriroten er mør, ca. 15 minutter
  3. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de blir gyldne. Legg så til side. Del bacon i terninger.
  4. Stek bacon til det blir sprøtt og legg det så til side. Del sjampinjong i skiver og stek med 1 ss smør. Krydre med salt og pepper
  5. Kjør suppa glatt med en stavmikser og rør inn matfløte, eplecidereddik og litt salt og pepper
  6. Servér med sopp, bacon og pinjekjerner på toppen.
Varen er lagt i handlekurven