Sellerirotsuppe Ingredienser ca 600 g sellerirot2 ss smør/olje1 løk2 fedd hvitløk1 ss Helios grønnsaksbuljong1 liter vann1 dl matfløte1 ss Helios eplecidereddik200 g sjampinjong100 g bacon3 ss pinjekjernersalt og pepper Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Skrell og del sellerirot, løk og hvitløk i terninger. Fres løken til den blir blank i 1 ss smør/olje. Ha i sellerirot og hvitløk, dekk med kraft og kok opp. La småkoke til selleriroten er mør, ca. 15 minutterRist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de blir gyldne. Legg så til side. Del bacon i terninger. Stek bacon til det blir sprøtt og legg det så til side. Del sjampinjong i skiver og stek med 1 ss smør. Krydre med salt og pepperKjør suppa glatt med en stavmikser og rør inn matfløte, eplecidereddik og litt salt og pepper Servér med sopp, bacon og pinjekjerner på toppen.