Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Ristet gresskar med kokosbulgur, lime og koriander

Inviter til en deilig gresskarmiddag med herlige smakskombinasjoner!

2 porsjoner

Ingredienser

  • RISTET GRESSKAR
  • 0,5 gresskar f.eks butternut
  • 1 ss himalayasalt
  • 2 hvitløksfedd, hakkede
  • Fersk koriander
  • Saften av en halv lime
  • Olivenolje
  • KOKOSBULGUR
  • 1 dl bulgur
  • 2 dl fet kokosmelk
  • 1 ss kokosolje
  • 1 hvitløksfedd, presset
  • Saften av en halv lime
  • 1 ts honning
  • 1 ts hampfrø
  • 2 ts urtesalt
  • 0,5 ts svart pepper
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Slik lager du ristet gresskar
  2. Sett ovnen på 225 grader
  3. Del gresskaret i to, ta ut kjernene og ta vare på disse
  4. Skrell gresskaret med f.eks. en potetskreller, og skjær gresskaret i biter, ca. 2x2 cm
  5. Legg bitene på bakepapir på en plate, strø over himalayasalt, koriander, hvitløk, limesaft og litt olivenolje
  6. Gjør også plass for gresskarkjernene på platen. Rist alt midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Pass på at kjernene ikke blir brente
  7. Slik lager du kokosbulgur
  8. Kok bulgur i kokosmelken
  9. Ha i resten av ingrediensene
  10. Smak til med urtesalt og pepper
  11. Topp med kokoschips
Varen er lagt i handlekurven