Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Kylling Satay

Kylling satay smaker herlig på grillen om sommeren, eller stekt i ovn hele året.

Server gjerne med Helios basmati ris, finhakket koriander og en frisk salat til.

4 porsjoner

Ingredienser

  • 500 g kyllingfilet
  • 1/2 korianderplante
  • 2 ts finhakket rød chili (uten frø)
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 cm frisk ingefær (skrelt og finhakket)
  • 2 ss Helios peanøttsmør fin uten salt
  • 4 ss Helios tamari soyasaus
  • 2 ts Helios lønnesiurp
  • 2 lime
  • Helios olivenolje
  • Havsalt
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Ha bladene fra korianderplanten, chili, hvitløk, ingefær, peanøttsmør, soyasaus, lime og lønnesirup i en bolle.
  2. Kjør det hele sammen med en stavmixer og spe med olivenolje til marinaden får passe konsistens. Den skal ikke være for flytende. Smak til med salt.
  3. Strimle kyllingkjøttet og legg det i marinaden i ca. 1 time. Tre kjøttstrimlene på grillpinner
  4. Stek på grill i ca. 5 minutter på hver side, eller i stekovn i ca 20 minutter ved 200 °C.
  5. Server gjerne med Helios basmati ris, finhakket koriander og en frisk salat til.
Varen er lagt i handlekurven