Kylling Satay Kylling satay smaker herlig på grillen om sommeren, eller stekt i ovn hele året. Server gjerne med Helios basmati ris, finhakket koriander og en frisk salat til. minutter 4 porsjoner Ingredienser 500 g kyllingfilet1/2 korianderplante2 ts finhakket rød chili (uten frø)1 fedd hvitløk2 cm frisk ingefær (skrelt og finhakket)2 ss Helios peanøttsmør fin uten salt4 ss Helios tamari soyasaus2 ts Helios lønnesiurp2 limeHelios olivenoljeHavsalt Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Ha bladene fra korianderplanten, chili, hvitløk, ingefær, peanøttsmør, soyasaus, lime og lønnesirup i en bolle. Kjør det hele sammen med en stavmixer og spe med olivenolje til marinaden får passe konsistens. Den skal ikke være for flytende. Smak til med salt. Strimle kyllingkjøttet og legg det i marinaden i ca. 1 time. Tre kjøttstrimlene på grillpinnerStek på grill i ca. 5 minutter på hver side, eller i stekovn i ca 20 minutter ved 200 °C. Server gjerne med Helios basmati ris, finhakket koriander og en frisk salat til.