Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Kokosgrøt med bringebær og tahinismuler

Kokosgrøt med bringebær og tahinismuler

Prøv nye kornsorter i grøten og topp med tahinismuler. Her er et glutenfrie frokostalternativ som gjør magen glad og mett.

OPPSKRIFT: SOPHIE EKMAN

1 porsjoner

Ingredienser

Kokosgrøt med bringebær og tahinismuler

  • 2 egg
  • 1 dl kokosmelk
  • 0,5 ts vaniljepulver
  • 1 ss kokosblomstsukker
  • 1 krm himalayasalt
  • 2 dl fryste bringebær
  • 1 dl kokosmel
  • Topping: Kvarg, Tahinismuler, Friske bringebær og Helios Kokosflak
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, melk, vaniljepulver, kokosblomstsukker og salt i en kasserolle.
  2. Tilsett bringebær og rør godt.
  3. Kok opp, tilsett kokosmel under omrøring.
  4. Topp kokosgrøten med kvarg, friske bringebær, tahinismuler og kokoschips.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven