Hjemmelaget sjokoladepålegg Lag deilig hjemmelaget sjokoladepålegg, som i tillegg til å være godt er sunt, kan brukes til frokost og dessert. Ingredienser 250 g Helios hasselnøtter5 Helios dadler, bløtlagt25 g Supernature råkakaoEn klype salt2 ss Cocosa kokosolje, smeltet og avkjølt4 ss Helios lønnesirup1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker1 dl Helios kokosmelk0,5 dl vann Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Bak hasselnøttene midt i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Bruk et stort tørkle og gni bort overflødig skall fra hasselnøttene. Hell hasselnøttene over i en kraftig blender eller food prosessor. Kjør til nøttene har blitt til glatt nøttesmør. Tilsett dadler, kakao, salt, kokosolje, lønnesirup, vaniljeekstrakt, kokosmelk og vann. Miks videre til alle ingrediensene er godt blandet. Hell over på syltetøyglass og oppbevar i kjøleskap for best holdbarhet.