Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering

Alle våre butikker holder åpent. Kom innom for en trygg handel

eller klikk og hent til din lokale Life-butikk.

Hjemmelaget sjokoladepålegg

Lag deilig hjemmelaget sjokoladepålegg, som i tillegg til å være godt er sunt, kan brukes til frokost og dessert.

Ingredienser

  • 250 g Helios hasselnøtter
  • 5 Helios dadler, bløtlagt
  • 25 g Supernature råkakao
  • En klype salt
  • 2 ss Cocosa kokosolje, smeltet og avkjølt
  • 4 ss Helios lønnesirup
  • 1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker
  • 1 dl Helios kokosmelk
  • 0,5 dl vann
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bak hasselnøttene midt i ovnen på 200 grader i 10 minutter.
  2. Bruk et stort tørkle og gni bort overflødig skall fra hasselnøttene.
  3. Hell hasselnøttene over i en kraftig blender eller food prosessor. Kjør til nøttene har blitt til glatt nøttesmør.
  4. Tilsett dadler, kakao, salt, kokosolje, lønnesirup, vaniljeekstrakt, kokosmelk og vann. Miks videre til alle ingrediensene er godt blandet.
  5. Hell over på syltetøyglass og oppbevar i kjøleskap for best holdbarhet.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven