LIFE | 60 TBL

Life Balance Menopause

For kvinner som nærmer seg, i eller forbi overgangsalderen.
Bidrar til økt trivsel i overgangsalderen.
Reduserer hetetokter og svette.
kr 269
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kort dato:2024-09-30 Life Menopause er et eksklusivt produkt laget for kvinners helse og hormonbalanse, under og etter overgangsalderen. Produktet består av en godt sammensatt blanding av blomsterpollenekstrakt, nattlysolje og næringsstoffene vitamin B6, sink og magnesium.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Produktet består av en godt sammensatt blanding av blomsterpollenekstrakt, nattlysolje og næringsstoffene vitamin B6, sink og magnesium. Disse stoffene bidrar sammen til økt hormonbalanse og en mer behagelig reise gjennom gjennom overgangsalderen. Pollenekstrakt bidrar til reduksjon av hetebølger og økt velvære i overgangsperioden. Nattlyseekstrakt bidrar til å opprettholde en normal hormonbalanse og brukes ofte ved symptomer relatert til PMS og overgangsalder. Vitamin B6 som bidrar til å regulere hormonaktivitet, redusere tretthet, støtte en normal funksjon av nervesystemet. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, til normal funksjon av nervesystemet og til å opprettholde normal beinstruktur, muskelfunksjon og energiomsetning. Sink deltar i mange ulike prosesser i kroppen. Blant annet til å bidra til immunforsvarets normale funksjon og oppretteholde normal funksjon av hud, hår, negler og syn.

Som alltid er ingrediensene i Lifes egne produkter nøye testet av en tredjepart for å sikre kvalitet og innhold. Tilsetningsstoffer unngås så langt det er mulig. Ingen farge eller smak tilsettes produktet.

Artikkelnummer: NO710726