LIFE | 60 KPSL

Life Krill Oil

Lett opptakelig Omega-3
Etisk og økologisk fanget utenfor Antarktis
Inneholder den naturlige antioksidanten astaxanthin
kr 269
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life krill oil er en lettopptakelig og helt naturlig omega-3 fra krill som er etisk og økologisk fanget utenfor Antarktis. Inneholder kolin og den naturlige antioksidanten astaxanthin.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Lett opptakelig og helt naturlig omega-3 fra krill som er etisk og økologisk fanget utenfor Antarktis. Omega-3 fettsyrene i produktet er bundet til vannløselige fosfolipider. Fosfolipider finnes naturlig i kroppen som byggestener til cellemembranene i hver enkelt celle. Når vi tilfører fosfolipider gjennom kosten kan disse tas opp av cellemembranene uten å først måtte brytes ned og omstruktureres. Vi sier derfor at fosfolipider er lett opptakelige.

Produktfordeler

  • Omega-3 bundet til lettopptakelige fosfolipider
  • Helt naturlig, noe som innebærer at ingenting er tilsatt eller tatt bort
  • Inneholder den naturlige antioksidanten astaxanthin
  • Krillen fanges i verdens reneste hav på en etisk og økologisk måte
  • 100 % sporbarhet, noe som er unikt! Fangstposisjonen angis på esken


Krill er et rekelignende dyr som lever i alle hav i verden, men den krillen som benyttes som råvare i Life Krill Oil fanges i det iskalde havet utenfor Antarktis. Temperaturen i havet i Antarktis ligger på –2 til –4 grader, og dette er så kaldt at det er veldig få dyr som kan eksistere der.

Krillen pumpes levende ombord ved hjelp av trykkluft, noe som er skånsomt for både krillen og miljøet. Den antarktiske sjøen regnes som verdens reneste hav, og dette gjør at krilloljen er så godt som naturlig fri for tungmetaller og miljø-gifter.

 

Artikkelnummer: NO19814