LIFE | 120 KPSL

Life Omega-3

Friend of the Sea sertifisert
Best i test 2022
1-2 kapsler daglig
kr 225
kr 265
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Omega-3 er høykonsentrert fiskeolje med minst 70% omega-3. Godt for hjerte, hjerne og syn. Life Omega-3 70% er kapsler med høykonsentrert, stabil omega-3 med høy kvalitet og renhet. *Best i test. https://www.hi.no/hi/nyheter/2022/september-1/lite-miljogifter-i-marine-oljer

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Life Omega-3 70% er kapsler med høykonsentrert, stabil omega-3 med høy kvalitet og renhet. *Best i test.

https://www.hi.no/hi/nyheter/2022/september-1/lite-miljogifter-i-marine-oljer

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon*

Life Omega-3 70% er vår populære fiskeolje der hver kapsel inneholder høykonstenrert fiskeolje i triglyseridform med minst 70 % omega-3. Naturlig rik på fettsyrene EPA og DHA som ved rettt dosering kan bidra til hjertets normale funksjon*.

*Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg EPA/ DHA.

Essensielle fettsyrer
Kroppen danner selv de fleste fettsyrene som den trenger, men noen fettsyrer må tilføres via kosten eller kosttilskudd. Disse kalles for essensielle eller livsnødvendige fettsyrer. De essensielle fettsyrene er omega-3 og omega-6 fettsyrer. Den vanligste omega-3 fettsyren er alfa-linolensyre som finnes i visse vegetabilske oljer som linfrøolje, palmeolje, sojaolje og i matvarer som margarin og grønne bladgrønnsaker. I fiskolje forekommer det mye av omega-3 fettsyrene eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). De essensielle fettsyrene er viktige byggesteiner i cellemembranen og påvirker membranens egenskakper.

Omega-3 og Omega-6
Et balansert forhold mellom omega-6 og omega-3 fettsyrer er spesielt viktig for optimal helse. I dag er det ikke uvanlig at en i vestlig verden konsumerer 12 - 15 ganger så mye omega-6 fettsyrer som omega-3 fettsyrer. Forholdet mellom omega-6 og omega-3 bør være 2-4:1

Om fiskeoljen i Life Omega-3
Hver kapsel inneholder høykonsentrert fiskeolje i triglyseridform med 70% omega-3. Oljen i kapslene produseres under farmasøytisk standard av Golden Omega i Chile. Golden Omega er ett av få foretak som produserer høykonsentrert fiskeolje direkte på stedet i Chile. Fordelen med det er at produksjonstiden  fra fisken fanges til oljen er klar for kapsling blir veldig kort og resultatet blir en ren og stabil fiskeolje med veldig lave oksidasjonstall. Den lyse oljen i kapslene er et tegn på at oljen har blitt behandlet varsomt og har høy kvalitet. Golden Omega er sertifisert av Friends of the Sea, IFFO og ORIVO som garanterer at råvaren kommer fra sertifisert bærekraftig fiskebestand.

 

Artikkelnummer: NO19829