Hvorfor et PMS-produkt?

Vi har utviklet Life Balance PMS for å hjelpe kvinner med å få tilbake sin hormonelle balanse.

Les mer

Hvorfor et PMS-produkt?


Ca. 75 prosent av kvinner i fertil alder opplever tilbakevendende premenstruelle symptomer. I dag betraktes PMS ofte som noe normalt, men at mange plages av premenstruelle symptomer betyr ikke automatisk at det er normalt eller noe man må akseptere å leve med. Snarere bør man se symptomene som kroppens måte å uttrykke at hvordan vi lever i dag, med høyt stress, næringsmangel, dårlig søvnkvalitet og med høy eksponering av hormonforstyrrende stoffer, påvirker hormonbalansen negativt. Vi i Life vil være med på å spre kunnskapen om at det finnes mye man selv kan gjøre for å påvirke hvordan man har det og den hormonelle helsen.


Vi har utviklet Life Balance PMS for å hjelpe kvinner med å få tilbake sin hormonelle balanse.

Life Balance PMS - Produktets egenskaper

Life Balance PMS - Produktets egenskaper

Ved hormonell ubalanse kan flere fysiske eller psykiske symptomer oppstå i dagene før menstruasjonen. Life Balance PMS er et kosttilskudd som kombinerer planteekstrakter, vitaminer og mineraler som er gunstige for den hormonelle balansen og bidrar til økt velvære under menstruasjons-syklusen.

Kjøp her

PMS (før-mensen-syndrom) er et samlebegrep for de fysiske eller psykiske symptomene som en kvinne i fertil alder kan oppleve i perioden fra eggløsning til menstruasjon. Eksempler på PMS-tegn er nedstemthet, ømme bryster, tretthet og oppblåst mage. Heldigvis forsvinner ofte symptomene så snart mensen har kommet – men følelsene som har oppstått kan vare lenger.Produktfordeler Life Balance PMS


– For hormonell balanse

– Vegansk og uten gluten

– Produsert i Sverige

– Dong quai, pollen- og brokkoliekstrakt

– Magnesium, sink, B6 og jod

Life Balance PMS - Bli bedre kjent med ingrediensene


Planteekstrakt og næringsstoffer i kombinasjon Etter grundig produktutvikling og omfattende tester (som alltid ved produksjon av våre egne produkter) presenterer vi Life Balance PMS. Her fører vi sammen planteekstraktene Dong Quai (også kalt kvinnelig ginseng), pollenekstraktet RCT Fem™ Meno og brokkoliekstraktet TrueBroc®, med fire næringsstoffer: vitamin B6, sink, magnesium og jod (fra brunalgen kelp). Alle ingredienser er nøye utvalgt og av høyeste kvalitet. Resultatet blir et unikt kosttilskudd som bidrar til normal psykologisk funksjon, normal hud og regulert hormonaktivitet, samt redusert tretthet og utmattelse med mer.


Dong Quai –Urt brukt i århundrer for å balansere kvinnelige hormoner. Også kalt kvinnelig ginseng.


RCT Fem™ Meno pollenekstrakt – Et unikt pollenekstrakt skapt for kvinners helse. Det godt studerte, standardiserte pollenekstraktet fra Gaminex® fremstilles fra blomsterpollen på naturlig måte uten kjemiske løsemidler. Produksjonsmetoden skjer under strenge forhold der pollenet høstes når innholdet av aktive stoffer er på sitt høyeste, noe som gjør at sluttproduktet har et høyt innhold av bestemte enzymer, aminosyrer og antioksidanter. Pollenekstraktet kan brukes av pollenallergikere.


TrueBroc® brokkoliekstrakt – Fersk brokkoli, brokkolispirer og frø er noe av det sunneste du kan spise. Disse matvarene inneholder høye konsentrasjoner av en bred kategori av planteforbindelser som kalles glukosinolater, der to forbindelser, glukorafanin og sulforafan, har blitt fokus for hundrevis av vitenskapelige studier. Vi er stolte over å ha brokkoliekstraktet TrueBroc® i Life Balance PMS. Siden 1997 har produsenten samarbeidet med forskere ved Johns Hopkins School of Medicine for å utvikle vitenskapen om glukorafanin og sulforafan (aktiv form) for å bedre definere de mange helsefordelene ved disse stoffene. Glukorafaninet ekstraheres fra brokkolifrø der stoffet finnes i høyere konsentrasjon enn i spirer eller selve brokkoliplanten, ved hjelp av en naturlig varmtvannsprosess.


B6 og magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon samt til å redusere tretthet og utmattelse. B6 bidrar også til å regulere hormonaktiviteten.


Sink og jod bidrar til normal kognitiv funksjon samt til normal hud. Sink er også nødvendig for normal fertilitet og reproduksjon, og jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner og normal funksjon av skjoldbruskkjertelen.

Life Balance PMS - Q&A


Hvem er kunden?

Balance PMS passer for alle kvinner i fertil alder som opplever PMS-symptomer som for eksempel oppblåsthet, ømme bryster, irritabilitet eller søtsug.


Hvor lang tid tar det før man får effekt av produktet?

Vi anbefaler at man tar to tabletter Balance PMS daglig i minst tre måneder for å få full effekt. Det går fint å ta to tabletter samtidig, eller å dele opp dosen i løpet av dagen. Anbefal gjerne kunden å ta tilskuddet sammen med mat for å redusere risikoen for kvalme. Etter tre måneder reduseres dosen til én tablett daglig. Det viktige er at man tar tablettene daglig og ikke bare i PMS-perioden. Å påvirke den kvinnelige hormonelle balansen går ikke alltid så raskt som man ønsker. Husk at en menstruasjonssyklus strekker seg i ca. en måned, og hvordan vi lever i denne perioden påvirker neste syklus. Vi må gi kroppen tid og riktig verktøy i form av gode byggesteiner (næring), bevegelse, restitusjon og en god døgnrytme for å optimere det hormonelle systemet.


Hver person har unike behov, men her kommer noen tips om produkter som passer sammen med Balance PMS:

  • Life Hvetepute – En venn i nøden ved menssmerter!
  • Kosttilskudd for mage/tarm – Regelmessig tarmtømming og en balansert tarmflora er alfa og omega for hormonell balanse. Spør kunden hvordan magen har det og anbefal produkter som passer hennes behov. Eksempler på produkter: Aloe vera-juice, sporebiotic, enzymer og fiberprodukter.
  • Multivitamin, omega-3, vitamin D – Gir kroppen de grunnleggende næringsbehovene som trengs for hormonell balanse.
  • Life Nattlysolje – Nattlysolje er bra ved hormonelle plager ettersom den er rik på fettsyren GLA. Kan tas i kombinasjon med Balance PMS.

Kan man ta produktet hvis man er gravid?

Til alle gravide anbefaler vi generelt at man unngår plante- og urteekstrakter.