Berit's Omstartspakke

kr 599
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Omstart 30 er Berit Nordstrands populære 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. For å gjøre råvarene lettere tilgjengelig for deg, uansett hvor du bor i landet, har vi i samarbeid med Berit Nordstrand satt sammen en matkasse. I kassen finner du utvalgte produkter du vil behøve i Berits oppskrifter.
Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner

Kjøp Berit's Omstartspakke

Omstart 30 er Berit Nordstrands populære 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dempe inflammasjon og tilhørende helseplager. Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma, allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker. 
 
Metoden krever hverken kaloritelling eller sultefôring. Iløpet av nettkurset 30 dager eliminerer du mat som kan gi inflammasjon i kroppen, mens du innfører mat som kan dempe inflammasjon. For å gjøre sistnevnte råvarer lettere tilgjengelig for deg, uansett hvor du bor i landet, har vi i samarbeid med Berit Nordstrand satt sammen en matkasse. I kassen finner du utvalgte produkter du vil behøve i Berits oppskrifter. 
 

Omstarspakken inneholder 

Artikkelnummer: NO707575