Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
10%
Berit™ Tran Uten Transmak™ Flytende Omega 3-6-9
Berit™ Tran Uten Transmak™ Flytende Omega 3-6-9
Berit™ Tran Uten Transmak™ Flytende Omega 3-6-9
Du sparer 22 KR
BERIT™|250 ML

Berit™ Tran Uten Transmak™ Flytende Omega 3-6-9

201 KR
223 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Utviklet av Berit Nordstrand i samarbeid med landets fremste eksperter på fiskeolje. Oljen gir tilskudd av Omega 3 fra tran (EPA,DHA,DPA) og sammen med MCT fra kokosolje gir oljen en unik kombinasjon av gode fettsyrer.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Tranen er laget av norsk skrei. Skrei (Gadus morhua) er torsk fra verdens største torskebestand som lever i det kjølige og rene Barentshavet. Fisken fanges når den trekker inn mot kysten av Lofoten og Vesterålen mellom januar og april hvert år. Skrei er en ettertraktet råvare og vår leverandør, Vesteraalens AS, har spesialisert seg i å lage den ferskeste Omega 3-oljen på markedet. Det går mindre enn 24 timer fra fisken er fanget til oljen er tappet på flaske. Alt skjer under samme tak. Vi tester hvert parti av Omega 3-råvaren vi kjøper inn ved det norske, verdensledende laboratoriet ORIVO som garanterer ekte opprinnelse fra norsk skrei. Omega 3-MCT+D inneholder vitamin A og D. Den har en mild smak av sitron.

Artikkel nummer: NO705450

Andre kjøpte også

Widget loading...