Radiant Health Infrarød Sauna Bamboo

Bambus er et naturlig materiale som puster godt
Bambus er et mer miljøvennlig valg
Saunaen er enkel å sette opp, veier kun 5,5 kg
kr 4 590
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Infrarød sauna hjemme i egen stue - nyt varmen fra ditt eget portable hjemme-SPA med Infrarød Sauna Basic Bamboo. Basic Bamboo er bygget etter de samme prinsippene som bestselgeren Infrarød Sauna Basic, men overtrukket med et nytt eksklusivt trekk i bambus i en klassisk mørkegrå farge. Bambusstoffet har fantastiske egenskaper som fuktighetsabsorbering, pusteevne, antibakteriell og er mer miljøvennlig.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Saunaen er enkel å sette opp, veier kun 5,5 kg og har 4 varmeelementer. Du finner 3 store karbonelementer i veggene i tillegg til en fotmatte i bunnen som sørger for hurtig oppvarming med infrarød varme. Radiant Health bruker karbonelementer i alle sine saunaer. Karbon er mest høyverdig, og av best kvalitet med tanke holdbarhet og mengde infrarød stråling som avgis.

Teltet er sydd for å gi deg best mulig komfort og god sittestilling. Det medfølger en stol som du kan folde ut. Denne tåler høy temperatur og en vekt på inntil 120 kg.

Helsefordelene kan være mange: smertelindring, økt sirkulasjon, lett utrensende effekt, økt forbrenning, bedre hudkvalitet og dypere søvn. Hvordan den enkelte opplever helsefordelene kan variere fra person til person.

Saunateltet i Infrarød Sauna Basic Bamboo er laget av moso-bambus, eller «mao zhu», som er en temperert art av den gigantiske tømmerbambusen. Arten vokser blant annet i Kina og Taiwan. Radiant Healt bruker ekte bambus som du vil føle av stoffstrukturen – som har et linpreg. I tillleg benyttes bomull slik at den blir ekstra slitesterk.

Fordelene med å bruke bambus er mange. Blant annet er tverrsnittet av bambusstoff fullt av porer som kan absorbere og fordampe vann umiddelbart. Bambusstoffet har en fuktighetsabsorberende egenskap og en spesielt god pusteevne. Dette er viktig da det er høy varmeutvikling i en bærbar sauna og du svetter mye. Bambus er også regnet som antibakterielt som er gunstig for å unngå bakterievekst. Som den raskest voksende skogplanten på jorden er bambus en miljøvennlig plante og en god erstatning for annet tømmer.

Sauna Bamboo bør ikke brukes utendørs, da materialet er følsomt for sollys. Dette bør også tas i betraktning dersom du har saunaen stående innendørs i direkte sollys. I så fall er Sauna Basic, hvor saunateltet er laget av polyester, et bedre alternativ.

Hvis du er 182cm eller høyere anbefales Infrarød Sauna Maxi.

 

Artikkelnummer: NO711192