Radiant Health infrarød sauna

kr 4 290
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nyt din egen hjemmespa med Infrarød Sauna Basic fra Radiant Health. Den portable infrarøde saunaen har varmeelementer som utstråler infrarøde varmestråler.
Produktbeskrivelse
Bruk

Den portable infrarøde saunaen fra Radiant Health har varmeelementer som utstråler infrarøde varmestråler. Varmen går fem ganger dypere inn i kroppen sammenlignet med varmen fra en tradisjonell badstue, men har en lavere og mer behagelig temperatur (ca. 65 grader istedenfor 90-100 grader).


Radiant Health Infrarød Sauna som sterk avgiftning, smertelindring, økt forbrenning, penere og friskere hud, økt sirkulasjon, mer energi og bedre søvn. Et opphold i saunaen blir som en treningsøkt for kroppen ved at pulsen stiger til ca. 125 slag per minutt og hjertet pumper dobbelt så mye blod rundt i kroppen. Kroppen jobber hardt for å holde kroppstemperaturen nede og du begynner å svette. Kroppen renses fra innsiden og du opplever smertelindring.

En tradisjonell sauna varmer opp luften først og deretter kun det øverste hudlaget.
I en infrarød badstue går varmen umiddelbart dypt inn i kroppen og varmer den opp fra innsiden. Infrarød varme er den samme varmen som kommer fra f.eks. leirbål, fra oss mennesker og fra solen en varm sommerdag. Den må ikke forveksles med de skadelige UV-strålene fra solen.

Infrarød stråling deles opp i ulike bølgelengder. Radiant Health saunaer er såkalte “Far Infrared” badstuer som betyr langbølget (5-15 mikron). Det er langbølget infrarød varme som det er forsket mest på og blir anbefalt i terapiøyemed. Langbølget infrarød varme er ikke synlig for øyet, i motsetning til kortbølget infrarød varme som er synlig rødt lys. Infrarød varmeterapi ble først utviklet i Japan på 60-tallet og benyttet av japanske leger i ulike behandlinger. Da patentet utløp, ble teknologien frigitt og det har i senere år blitt tatt i bruk i mange terapiformer, f.eks. infrarød badstue, eller for å varme kuvøser til nyfødte barn.

Radiant Health Infrarød Sauna Basic er like effektiv som de større og dyrere infrarøde badstuene i treverk. Til forskjell en bærbar utgave adskillig billigere, veier kun 5,5 kg (+ stol på 2 kg), tar mindre enn 1 kvm plass og kan lett pakkes sammen og ryddes vekk hvis man har en leilighet med mindre plass. Varmeelementene er laget i høykvalitets karbon som er montert er i alle tre vegger og en fotmatte varmer opp føttene ved behov. Det som gjør Radiant Health Infrarød Sauna Basic ekstra behagelig, er at man har hodet utenfor, slik at det holdes avkjølt og man kan puste i normal romtemperatur. Mens du tar sauna, kan du kan se ditt favorittprogram på TV, eller lukke øynene og drømme deg til fjernere og varmere strøk.

Radiant Health er et norsk varemerke og markedsleder på infrarøde varmeprodukter i hele Norden.

 
 

Artikkelnummer: NO22959