Radiant Health Infrarød Sauna Bamboo Maxi

Bambus er et naturlig materiale som puster godt
Bambus er et mer miljøvennlig valg
Saunaen er enkel å sette opp, veier kun 7,5 kg
kr 5 290
Kun på nettKun tilgjengelig på nett
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Infrarød sauna hjemme i egen stue - nyt varmen fra ditt eget portable hjemme-SPA med Infrarød Sauna Basic Maxi Bamboo. Infrarød Sauna Maxi Bamboo er en større portabel infrarød sittesauna fra det norske varemerket Radiant Health som passer til høyere personer fra 182 cm eller for lavere personer som behøver en romsligere sauna.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Med Infrarød Sauna Maxi Bamboo har du tilgang til din egen personlige sauna hjemme når du måtte ønske det. Den tar liten plass og kan enkelt flatpakkes. Varmen går dypt inn i kroppen og varmer deg opp fra innsiden. Sauna er forbundet med en rekke helsefordeler som bl.a. bedre søvn, smertelindring av ledd og muskler, mer energi, avgiftning av kroppen, restitusjon og bedre hjertehelse.

Infrarød Sauna Maxi Bamboo er enkel å sette opp, veier kun 6,5 kg og har 5 store varmeelementer inni saunaen. 3 varmeelementer i veggene, 1 infrarødt varmeelement i front og en infrarød fotmatte på gulvet sørger for hurtig oppvarming med infrarød varme (FIR). Det benyttes karbonelementer i Radiant Health saunaene. Karbon er mest høyverdig og av best kvalitet med tanke holdbarhet og mengde infrarød varme som avgis. Saunateltet er sydd for å gi deg best mulig komfort og god sittestilling. Det medfølger en stol som tåler høy temperatur og en vekt på inntil 120 kg.

Infrarød Sauna Maxi Bamboo er bygget etter de samme prinsipper som Infrarød Sauna Maxi, men overtrukket i et bambustrekk i en mørkegrå farge. Bambusen i teltet er laget av moso-bambus fra den gigantiske tømmerbambusen. Arten vokser bl.a. i Kina og Taiwan. Det benyttes ekte bambus som du vil føle av stoffstrukturen – som har et linpreg. I tillegg benytter vi bomull slik at den blir ekstra slitesterk.

Fordelen med bambus er at stoffet puster bedre som er positivt ved høy varmeutvikling.  Bambus er også regnet som mer antibakterielt som er gunstig for å unngå bakterievekst. Ikke minst er det mer miljøvennlig.

Merk: MAXI Bamboo anbefales normalt til personer fra 182 cm og høyere, men er du lavere (177-181) og ønsker en romsligere sauna, anbefaler vi også MAXI varianten. Er du under 177 cm kan du bruke MAXI, men da bør du unngå å bruke øverste stang, så teltet faller litt ned. MAXI Bamboo kan føles litt stor for de som er lavere enn 180 cm. MAXI Bamboo er 7 cm høyere, 10 cm bredere og 5 cm dypere enn BASIC varianten. Sauna Bamboo bør ikke stå i direkte sollys, da fargen kan falme pga. det naturlige stoffmaterialet.

Har du medisinske plager, snakk alltid med lege før bruk av sauna.

 

Artikkelnummer: NO711789