LIFE | 60 TBL

Life Balance PMS

Støtter den hormonelle balansen
For økt velvære under menstruasjonssyklusen
Nøye utvalgte planteekstrakter, vitaminer og mineraler
kr 349
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Balance PMS er et kosttilskudd som kombinerer planteekstrakter, vitaminer og mineraler som er gunstige for den hormonelle balansen og bidrar til økt velvære under menstruasjonssyklusen.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Produktets egenskaper

Oppblåsthet, tretthet, ømme bryster eller humørsvingninger? Ved hormonell ubalanse kan flere fysiske eller psykiske symptomer oppstå i dagene før menstruasjonen. Life Balance PMS er et kosttilskudd som kombinerer planteekstrakter, vitaminer og mineraler som er gunstige for den hormonelle balansen og bidrar til økt velvære under menstruasjonssyklusen.

PMS (før-mensen-syndrom) er et samlebegrep for de fysiske eller psykiske symptomene som en kvinne i fertil alder kan oppleve i perioden fra eggløsning til menstrusjon. Eksempler på PMS-tegn er nedstemthet, ømme bryster, tretthet og oppblåst mage. Heldigvis forsvinner ofte symptomene så snart mensen har kommet –men følelsene som har oppstått kan vare lenger

Planteekstrakt og næringsstoffer i kombinasjon

Etter grundig produktutvikling og omfattende tester (som alltid ved produksjon av våre egne produkter) presenterer vi Life Balance PMS. Her fører vi sammen planteekstraktene Dong Quai (også kalt kvinnelig ginseng), pollenekstraktet RCT Fem™ Meno og brokkoliekstraktet TrueBroc®, med fire næringsstoffer: vitamin B6, sink, magnesium og jod (fra brunalgen kelp). Alle ingredienser er nøye utvalgt og av høyeste kvalitet. Resultatet blir et unikt kosttilskudd som bidrar til normal psykologisk funksjon, normal hud og regulert hormonaktivitet, samt redusert tretthet og utmattelse med mer.

Her definerer vi egenskapene til de ulike ingrediensene mer inngående:

Dong Quai – Urt brukt i århundrer for å balansere kvinnelige hormoner. Også kalt kvinnelig ginseng.

RCT Fem™ Meno pollenekstrakt – Et unikt pollenekstrakt skapt for kvinners helse. Det godt studerte, standardiserte pollenekstraktet fra Gaminex® fremstilles fra blomsterpollen på naturlig måte uten kjemiske løsemidler. Produksjonsmetoden skjer under strenge forhold der pollenet høstes når innholdet av aktive stoffer er på sitt høyeste, noe som gjør at sluttproduktet har et høyt innhold av bestemte enzymer, aminosyrer og antioksidanter. Pollenekstraktet kan brukes av pollenallergikere.

TrueBroc® brokkoliekstrakt – Fersk brokkoli, brokkolispirer og frø er noe av det sunneste du kan spise. Disse matvarene inneholder høye konsentrasjoner av en bred kategori av planteforbindelser som kalles glukosinolater, der to forbindelser, glukorafanin og sulforafan, har blitt fokus for hundrevis av vitenskapelige studier. Vi er stolte over å ha brokkoliekstraktet TrueBroc® i Life Balance PMS. Siden 1997 har produsenten samarbeidet med forskere ved Johns Hopkins School of Medicine for å utvikle vitenskapen om glukorafanin og sulforafan (aktiv form) for å bedre definere de mange helsefordelene ved disse stoffene. Glukorafaninet ekstraheres fra brokkolifrø der stoffet finnes i høyere konsentrasjon enn i spirer eller selve brokkoliplanten, ved hjelp av en naturlig varmtvannsprosess.

B6 og magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon samt til å redusere tretthet og utmattelse. B6 bidrar også til å regulere hormonaktiviteten.

Sink og jod bidrar til normal kognitiv funksjon samt til normal hud. Sink er også nødvendig for normal fertilitet og reproduksjon, og jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner og normal funksjon av skjoldbruskkjertelen.

 

Artikkelnummer: NO711382