Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering

Thai søtpotetsuppe

Ingredienser

  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 stk gul løk, finhakket
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts ingefær, revet
  • 300 g søtpotet, i terninger
  • 300 g gulrøtter, i terninger
  • 2 ss thai rød currypaste
  • 400 ml Helios Kokosmelk
  • 3 dl kyllingkraft
  • 1 stk lime, saften av
  • 2 ss Helios Peanøttsmør
  • Hakkede peanøtter
  • Frisk koriander
  • Helios Chiliflak
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Kutt og vask det grønne; Finhakk løk og hvitløk. Del søtpotet og gulrøtter i terninger.
  2. Varm olje i en stor gryte og fres løken til den blir blank. Tilsett revet ingefær og bland sammen.
  3. Så tilsetter du søtpotet, gulrot og currypaste. Rør rundt til alt er dekket med paste.
  4. Hell over kokosmelk, vann og peanøttsmør. Bland godt sammen og kok opp og la det småputre i ca. 20 minutter til grønnsakene er myke.
  5. Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt. Tilsett mer vann hvis nødvendig. Smak til med limesaft og topp med ønsket topping.
  6. Valgri topping: Dryss med hakkede peanøtter, frisk koriander og helios Chiliflak

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven