Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Lime- og blåbærsild

Lime- og blåbærsild

Innlagt sild i en kremet røre, smaksatt med ”nyttige” ingredienser som lime og blåbær, er en herlig overraskelse på midtsommerbordet! Serveres med kokte poteteter.

6 porsjoner

Ingredienser

  • 0,5 dl lett crème fraiche
  • 0,5 dl majones
  • 0,5 dl tyrkisk yoghurt
  • 1 ss agavesirup
  • revet skall av 0,5 lime
  • 1 ss limesaft
  • 1 ss blåbærpulver eller acaipulver
  • 0,5 ferske blåbær
  • 1 pk 5-minutterssild (á 420 g) eller annen innlagt sild
  • en klype Himalayasalt
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bland crème fraiche, majones, tyrkisk yoghurt og agavesirup med skall og saft fra lime. Bland i blåbærpulveret.
  2. Hell av, skyll og skjær silden i skråskårne biter. Bland med røren, og la det hele stå kjølig i minst 1 døgn. Serveres i en fin skål. Strø til slutt en klype Himalayasalt over, og garner gjerne med litt blåbærpulver.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven