Slik gjør du:
1. Bland 1 dl kokosolje, 1 dl raw kakaopulver, 2 ss agavesirup og en klype ekte vaniljepulver.
2. Smelt sjokoladen på svært lav varme. Bre sjokoladen ut på et bakekpapir i en form og topp så med nøtter, kokos, morbær, gojibær, bipollen og litt himalayasalt.
3. Frys ned i minst 1 time. Bryt i biter og nyt!

.png?extend=copy&width=320&method=fit&height=209&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.png)


.png?extend=copy&width=320&method=fit&height=209&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.png)
.png?extend=copy&width=320&method=fit&height=209&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.png)
.png?extend=copy&width=320&method=fit&height=209&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.png)

