Safrangranola

Safrangranola

Sprø granola med blant annet chiafrø, havregryn, kokoschips, safran og gojibær. Forsvinnende god!

Les mer

Sprø granola med blant annet chiafrø, havregryn, kokoschips, safran og gojibær. Forsvinnende god!


40 minutter


ca 10 porsjoner


Ingredienser

-0,5 dl Life chiafrø

-1 dl Supernature hampfrø

-4 dl havregryn

-1 dl Helios Kokosflak

-1 dl gresskarkjerner

-1 dl solsikkefrø

-1 dl hakkede mandler

-2 ss Life kokosolje

-1 dl konsentrert eplejuice

-2 ss agavesirup

-0,5 g safran (1 pose)

-½ ts himalayasalt

-½ ts ceylonkanel

-1 dl Supernature gojibær




Slik gjør du

1. Smelt kokosolje, agavesirup, eplejuice og krydder i en kasserolle.


2. Bland alle de tørre ingrediensene bortsett fra gojibær i en skål og ta det over i væskeblandingen.


3. Bland godt og fordel deretter blandingen på et bakepapir i en stor og dyp form.


4. Stek i cirka 20 minutter på 175° C. Følg med granolaen og rør av og til så den ikke brenner seg.


5. Når den er avkjølt, tilsett gojibær og oppbevar i lufttett beholder.


Tips!

Legg granolaen i en lekker krukke og gi bort som julegave.