Serinakaker Disse julekakene smaker nydelig, og er så enkle at du lager dem på 30 minutter. 30 minutter porsjoner Ingredienser 150 g smør200 g hvetemel50 g FiberFin2 ts bakepulver2 ts vaniljesukker90 g Sukrin Gold1 egg1 dl eggehvite til pensling1 dl Sukrin eller perlesukker til topping1 dl hakkede mandler til topping Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Sett stekeovnen på 200 grader.Smuldre smøret med mel, FiberFin, bakepulver og vaniljesukker (bruk gjerne en food processor). Tilsett Sukrin Gold og sammenvispet egg. Arbeid deigen raskt sammen.Trill deigen ut til en lang pølse. Skjær den i små biter, form dem til kuler og sett dem på bakepapir eller direkte på smurt stekeplate. Klem kakene litt ned med gaffel, pensle med eggehvite, dryss på mandler og Sukrin, og stek kakene i ca. 10 minutter. A